Team

De praktijk bestaat uit een tandarts, een mondhygiënist en een asisstente/praktijkmanager.

Tandarts van Lingen

Wanda van Lingen

Tandarts & Praktijkeigenaar

Wanda is geboren en getogen in Amsterdam Oud-West. Zij heeft veel ervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken en in het ziekenhuis. Vanaf januari 2022 heeft zij de tandartspraktijk overgenomen van Sylvia Verhagen. Wanda beoefent alle aspecten van de reguliere tandheelkunde. Ze heeft zich extra verdiept in het verrichten van moeilijke wortelkanaalbehandelingen, esthetisch werk met composiet (wit vulmateriaal), het behandelen van gebitsslijtage en het behandelen van kinderen. Ook heeft ze veel ervaring met het behandelen van patiënten met tandartsangst. Ze vindt het erg belangrijk dat haar patienten zich op hun gemak voelen. U voelt zich geen nummer, maar er wordt echt de tijd voor u genomen.

Tandartsassistent Koning

Edith Koning

Tandartsassistent, baliemedewerker & praktijkmanager

Edith is al 20 jaar de vaste stoelassistente, balie-medewerker en praktijkmanager van tandartspraktijk Surinameplein. Zij is inmiddels een bekend gezicht voor alle patienten en kent velen van hen ook persoonlijk.

Mondhygiënist Köse

Hicran Köse

Mondhygiënist

Hicran is afgestudeerd als mondhygiënist bij ACTA en sindsdien werkzaam bij tandartspraktijk Surinameplein. Zij voert gebitsreiniging uit en geeft instructies om uw mondverzorging te optimaliseren. Hicran staat bekend om haar vriendelijke en kalme houding, waardoor patienten zich op hun gemak voelen en graag bij haar terugkomen. Haar ervaring omvat het omgaan met angstige patienten, kinderen en het behandelen van parodontitis. Hicran is meedenkend; zij geeft u persoonlijke instructies en adviezen. Haar doel is om samen met patienten te werken aan een gezonde mond door het voorkomen van gaatjes en tandvleesproblemen.