Team

De praktijk bestaat uit 2 tandartsen en een asisstente/praktijkmanager.

Tandarts van Lingen

Wanda van Lingen

Tandarts & Praktijkeigenaar

Wanda is geboren en getogen in Amsterdam Oud-West. Zij heeft veel ervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken en in het ziekenhuis. Vanaf januari 2022 heeft zij de tandartspraktijk overgenomen van Sylvia Verhagen. Wanda beoefent alle aspecten van de reguliere tandheelkunde. Ze heeft zich extra verdiept in het verrichten van moeilijke wortelkanaalbehandelingen, esthetisch werk met composiet (wit vulmateriaal), het behandelen van gebitsslijtage en het behandelen van kinderen. Ook heeft ze veel ervaring met het behandelen van patiënten met tandartsangst. Ze vindt het erg belangrijk dat haar patienten zich op hun gemak voelen. U voelt zich geen nummer, maar er wordt echt de tijd voor u genomen.

Tandarts Verhagen

Sylvia Verhagen

Tandarts

Sylvia is 37 jaar met veel plezier tandarts-eigenaar van tandartspraktijk Surinameplein geweest. Patiënten zijn zeer tevreden over haar rustige en adequate behandelmethode. Sylvia heeft de praktijk per januari 2022 overgedragen aan Wanda van Lingen.

Tandartsassistent Koning

Edith Koning

Tandartsassistent, baliemedewerker & praktijkmanager

Edith is al 18 jaar de vaste stoelassistente, balie-medewerker en praktijkmanager van tandartspraktijk Surinameplein. Zij is inmiddels een bekend gezicht voor alle patienten en kent velen van hen ook persoonlijk. Zij zal werkzaam blijven bij tandartspraktijk Surinameplein na de overdracht aan tandarts Wanda.