Eerste afspraak

Voor de eerste afspraak bij tandartspraktijk Surinameplein nemen wij graag wat meer tijd. Wij stellen ons aan u voor en leren u ook graag kennen. Zo kunt u denken aan vragen over uw gezondheid en tandheelkundig verleden, maar ook over uw persoonlijke wensen en klachten. Omdat het ons bekend is dat veel patiënten te maken hebben met tandartsangst, zullen wij ook daarnaar vragen en kunnen wij met u doornemen wat voor u een prettige behandeling is en daar een plan voor maken. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen tijdens de behandeling.

Indien uit de eerste afspraak blijkt dat er verdere behandeling nodig is, stellen wij een behandelplan op. Indien de kosten hiervan meer dan 250 euro bedragen, krijgt u per mail of schriftelijk een begroting mee. Bij lagere kosten is dit uiteraard ook mogelijk. De begroting geeft de geschatte kosten van de behandeling weer. Deze kunnen soms door onvoorziene omstandigheden anders uitvallen. Aan de hand van de begroting kunt u controleren of uw tandartsverzekering de kosten vergoed. Ook krijgt u indien nodig naast de geschatte kosten tevens de voor- en nadelen van alle behandelmogelijkheden toegelicht, zodat u weloverwogen een keuze voor de behandeling kunt maken.

Voor de eerste afspraak hebben wij de gegevens van uw identiteitsbewijs (bijvoorbeeld paspoort of rijbewijs) nodig om u bij ons in te kunnen schrijven. Neemt u deze alstublieft mee tijdens de afspraak.